PERSONVERNERKLÆRING

LAB PHARMA, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Den behandlingsansvarlige har det øverste ansvaret for å sikre at all behandling og håndtering av personopplysninger skjer i samsvar med gjeldende lovgivning. Erklæringen inneholder informasjon om dine rettigheter ved lagring av personopplysninger gjennom et kundeforhold hos LAB PHARMA, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger i henhold til gjeldende personvernlovgivning.

 

Personopplysninger

Når du bestiller et produkt med faste repeterende/automatiske leveringer på careandrepair.no trenger vi navn, adresse, mobilnummer og e-post.  Det er nødvendig å oppbevare informasjonen løpende slik at vi kan levere forsyninger av produktet du abonnerer på løpende i henhold til hvor ofte du har valgt å få dine automatiske forsyninger.  Vi er også pålagt å oppbevare informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering. Introduksjonstilbudene kan ikke utnyttes illojalt gjennom frekvent og repeterende abonnementstegning/oppsigelse da de kun er rettet mot nye kunder. For å avverge slik utnyttelse av våre tilbud oppbevarer vi informasjonen løpende. Vi oppbevarer også IP-adressen som er benyttet ved bestilling av sikkerhetshensyn.

 

Dine rettigheter 

Du har rett til innsyn i dine personopplysninger som careandrepair.no har registrert i samsvar med gjeldende lovgivning. Du kan til enhver tid be om å motta disse opplysningene uten vederlag i tråd med lovgivningen. Du kan også, når som helst, be oss slette eller rette dine personopplysninger, forutsatt at det ikke er andre tvingende, berettigede grunner for behandlingen, at vi ikke er forpliktet til å oppbevare disse i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser vi har. Opplysninger skal utleveres/overføres på en sikker måte. Dersom den registrerte inngir anmodningen elektronisk, og med mindre den registrerte anmoder om noe annet, skal informasjonen gis i en vanlig elektronisk form. Du kan når som helst trekke tilbake samtykke du har gitt oss. Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen. Dette gjøres ved å sende inn signert innsynskjema https://www.datatilsynet.no/rettigheter-og-plikter/overordnet-om-rettigheter-og-plikter/innsynsrett/

 

Arkivering av personopplysninger

For å kunne ivareta kunders rettigheter i forbindelse med våre automatiske forsyninger av varer; garanti og reklamasjoner på de fysiske varer eller tjenester i henhold til gjeldende forbrukerlovgivning og LAB PHARMA sine avtalevilkår, lagrer vi kjøpshistorikk på ubestemt tid.

 

Sikring av personopplysninger

LAB PHARMA sikrer at uvedkommende ikke får tilgang til dine personopplysninger, og at behandlingen av data skjer i samsvar med kravene i gjeldende lovgivning.

 

Utlevering av varer 

LAB PHARMA selger produkter som skal brukes over tid. Alle våre produkter leveres derfor på løpende basis for å dekke kundes månedlige behov av varen. Nye forsyninger skal ankomme kunde før kunde går tom. Alle opplysninger om kunden som er nødvendig for å kunne tilby denne tjenesten, med løpende forsyninger av en vare til kundes adresse, vil måtte benyttes til aktuell transportør av varen. Vi samarbeider med Posten for slik transport av varene. Vi utleverer personopplysninger som er nødvendig for at de skal kunne levere varene til deg. Informasjonen som deles med transportørene er navn, adresse og ønsket utleveringssted.

 

Betalingsløsninger

Av sikkerhetshensyn oppbevarer vi bestillingshistorikk som inneholder IP-adressen vi mottar ordre fra. Bestillingsopplysninger hos careandrepair.no er: IP-adresse, navn, adresse, e-post og mobiltelefonnummer. Alle systemer som behandler personopplysninger knyttet til kundes ordre er strengt begrenset til ansatte som utfører nødvendige oppgaver knyttet til ordren. LAB PHARMA leverer alle forsyninger med faktura som skal betales innen 14 dager. Vi samarbeider med Arvato for å sikre innbetaling av disse fakturaene. Vi utleverer personopplysninger som er nødvendig for at de skal kunne registrere kundes innbetaling. Blir ikke en faktura betalt på forfall, benytter Arvato de samme opplysningene til å purre på betalingen. Informasjonen som deles med selskapet som tar seg av vår fakturaadministrasjon er navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Dersom ikke purringen betales, blir fakturaen sendt videre til inkasso. Den samme informasjonen deles da med Gothia, som tar seg av innkrevningen av inkasso. For ytterligere informasjon om hvordan disse selskapene behandler dine data, ta kontakt her: https://www.arvato.com/no-no.html og her: http://www.gothiagroup.com/no/hjem/

 

Informasjonskapsler (Cookies) 

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på den aktuelle enhet når du laster ned en nettside. Kapslene brukes vanligvis til å forbedre din brukeropplevelse og huske hvem du er for å gi deg en mest mulig relevant brukeropplevelse. Formålet med informasjonskapsler er å gi nettsiden grunnleggende funksjonalitet som analyse, personalisering og markedsføring. Førsteparts informasjonskapsler er nødvendige for at websiden skal fungere. Tredjeparts informasjonskapsler blir brukt til analyser, markedsføring og personalisering av websiden.

 

Slik unngår du informasjonskapsler (Cookies)

Om du ønsker å unngå bruk av informasjonskapsler kan du stille inn din nettleser til å ikke akseptere disse. Se nettleserens hjelpesider for innstillinger. Vær oppmerksom på at dersom du velger å utelukke informasjonskapsler, vil dette gå utover din brukeropplevelse.

 

Hvordan bruker vi opplysningene

Vi samler inn anonymiserte opplysninger om besøkende på nettsidene våre til analyse. Med anonymiserte opplysninger mener vi opplysninger som ikke kan spores tilbake til en bruker eller en person. Formålet med dette er å samle inn statistikk som kan brukes for å videreutvikle og forbedre nettstedet. Eksempler på denne type data er: antall som besøker siden, hvordan siden blir brukt, hvor lenge besøket varer, hvor brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Vi samler også inn søkeord som brukes via søkemotorene på websiden. Dette er kun for å forbedre søketreffene og kundeopplevelsen, og det samles ikke inn info som kan spores tilbake til brukeren.

For å kunne gi deg relevant markedsføring sporer vi våre annonser for å vite hvilken annonse du har sett på nett, og hvilke produkter du har sett på hos oss. Med dette kan vi tilpasse butikken etter dine interesser. Hensikten er å vise deg relevante annonser ved neste anledning. Daglig leder har det daglige ansvaret for LAB PHARMA sin behandling av personopplysninger knyttet til ovennevnte.

 

Personopplysninger til tredjepart

Samarbeidspartnere vil få få rett til innsyn i opplysningene hvis dette er nødvendig for å utføre tjenester for LAB PHARMA. I slike tilfeller inngås databehandleravtaler for å ivareta informasjonssikkerheten. Hvis hele eller deler av LAB PHARMA sin forretningsvirksomhet selges til og/eller fusjoneres, integreres, eller lignende, med en annen forretningsvirksomhet, vil personopplysningene dine overføres til den nye virksomheten. Du ivaretar den samme retten til å få innsyn som nevnt i «Dine rettigheter».

 

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om personopplysninger kan du kontakte oss på [email protected]

 

Ønsker du at vi sletter dine opplysninger, eller ønsker du å få utlevert dine opplysninger lagret hos oss, så kan du kontakte [email protected]

 

Postadresse:

LAB PHARMA

Postboks 4760

Nydalen

0421 Oslo